Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

Günümüzde konvansiyonel medya ve onun iletişim kanalları dijital çağın gerisinde kalmakta, iletişim kanalları olarak internet ortamı ve sosyal medya ağırlık kazanmaktadır.

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon programının amacı, görsel efekt, grafik tasarım, 2 ve 3 boyutlu modelleme ve canlandırma unsurları üzerine alacakları eğitimi hayal güçleri ile birleştirerek yeni tasarımlar ortaya koyabilecek bireyler yetiştirmektir.

Bu programdan mezun olacak öğrenciler, reklam ajansları, televizyon ve sinema sektörü, mimarlık büroları, iç mimarlık büroları, peyzaj mimarlığı büroları, endüstri ürünleri tasarımı şirketleri, makine mühendisliği şirketleri, inşaat mühendisliği şirketleri, fuar ve tanıtım standı tasarım şirketleri, otomotiv sektörü, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapabilirler.