Grafik Tasarımı -MYO

Grafik Tasarımı Programının amacı; görsel tasarım problemlerini çözebilen, donanımı etkin şekilde kullanabilen, yaratıcı tasarımcılar yetiştirmektedir. Grafik Tasarımı Programı, toplumun matbaacılık, reklamcılık ve ilgili birçok sektörde görsel iletişim ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla uzman bireyler yetiştirmenin yanı sıra fotoğraf ve video gibi alanlarda da üretim yapabilen ara elamanlar yetiştirmektedir.

Yüzde yetmişi uygulamalı olan dersler kapsamında teknik geziler ve sektör buluşmaları yapılmaktadır. Dönem sonunda yapılan sergilerle öğrencilerimiz çalışmalarını izleyici ile buluşturmaktadır.

grafik 2
grafik 3
grafik 6
grafik 5

Grafik tasarımı eğitimi alan öğrencilerimiz temelde görsel tasarım problemlerini çözebilen, donanımını etkin şekilde kullanabilen, içerik üretebilen tasarımcılar olarak sektörde istihdam edilmektedir.

Program mezunları, çeşitli sektörlerde grafik ve tasarım uzmanı olarak iş imkânı bulabilmektedirler.

Dikey Geçiş Yapabileceği Lisans Programları;

• Grafik Tasarım