AREL Üniversitesi - Aşçılık Bölümü Başvuru
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Aşçılık

ÇALIŞMA ALANLARI

Aşçılık bölümünden mezunlar; devlet kurumlarında, ulusal ve uluslararası özel sektörde catering firmaları, kurum mutfakları, otel işletmeleri, restoranlar, kafe ve pastahaneler ve devlet kurumlarında aşçı olarak iş bulabilirler. Bunun yanında mezunlar; kendi iş yerlerini (restoran, kafeterya, kantin, pastahane vb.) de açabilirler.

EĞİTİM SÜRECİ

Aşçılık Programının temel amacı, gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış, uluslararası alanda rekabet edebilecek genç elamanları yetiştirmektir. Bu programda öğrencilerin yalnızca aşçı olarak dar kapsamda yetişmelerinin ötesinde, bu alanın gerektirdiği genel kültür dersleri ile de donatılmaları sağlanmaktadır.

 

BAŞVURU